A happy marriage is a long conversation which always seems too short.
— André Maurois
 

Heldags bryllupsfotografering

Den nydeligste og mest spennende dagen i hele verden, ja, i hele universet tør vi påstå! Ingenting er viktigere enn å 'fange' og å ta vare på de ærlige og vidunderlige øyeblikkene fra dagen dere begge sa «ja!». Det er tross alt fotografiene av alle de gode minnene og øyeblikkene man sitter igjen med i ettertid, i tillegg til en ektemake selvfølgelig. Å dokumentere den store dagen deres vil være en glede. 

Prisen på en heldags bryllupsfotografering er 26 500,- kroner inkl. mva. Dette inkluderer: Liisa og Håvard som fotograferer bryllupsdagen i opp til 12 timer* fra forberedelser til vielse og portretter; gjennom middag og tårevåte taler, og frem til og med kakekutting eller første dans; de 500 absolutt beste fotografiene fra dagen deres, ferdig redigert; og levering av høyoppløslige digitale bildefiler på en minnepenn til privat (ikke-kommersiell) bruk. Ved booking av bryllupsfotografering må 25% av prisen betales som et ikke-refunderbart depositum. De resterende 75% av prisen faktureres fire uker før bryllupet.

Inkludert er også et uforpliktende møte i forkant av bryllupet - gjerne over en kopp kaffe eller te! Da får vi sjansen til å bli bedre kjent og dere kan få svar på alle mulige spørsmål som kan dukke opp i forbindelse med en fotografering av dagen deres. Husk forresten at det er lurt å være ute i god tid for å være sikker på at vi er ledig til deres bryllupsdato, og slik at vi har tid til å møtes i forkant.

Har dere spørsmål eller ønsker å booke oss til bryllupsdagen deres, kan dere kontakte oss via skjemaet under. Vi gleder oss til å høre fra dere!

*Tidsrammen kan utvides mot et pristillegg.

 

Alle henvendelser besvares innen 48 timer (i høy- og ferietider kan det ta noe lenger tid). OBSHusk å sjekke spam-mappen deres for svar da e-postene fra oss kan finne veien dit fremfor din innboks!

Første halvdel *
Første halvdel
Den bedre halvdel *
Den bedre halvdel
Dag - Måned - År