Lidenskap for fotografi, en forsinket buss, og en mistet flyavgang - vips, så var starten på eventyret et faktum.

 
 

Vi heter Liisa og Håvard, og det fineste, gøyeste, og hyggeligste vi vet er å fotografere bryllup! Sammen utgjør vi den hyggeligste bryllupsfotograf-duoen du kan finne (synes vi da!).

Etter i ung alder å ha fiklet med fars analoge Canon AE-1, falt Håvard for alvor for fotografering i 2008. Liisa tok opp den samme tråden i 2009, og alt begynte med å fotografere blomster, sommerfugler, og humler. Lite visste vi at vi et par år senere skulle finne våre livspartnere og kollegaer i hverandre. 

Ifølge Liisa var det humoren til Håvard som tok henne med storm. Om dét er et godt tegn vet vi ikke, men vi har det i hvert fall utrolig gøy når vi fotograferer bryllup sammen - to er alltid bedre enn en! 

 

Vårt uttrykk

Vi liker det naturlige og det jordlige. Øyeblikk som er lekne og ærlige. Vi elsker dere som er uhøytidelige og utradisjonelle. Det er viktig for oss at vi går godt over ens med brudeparene vi fotograferer for; at vi er på samme lag og vil de samme tingene - å slå ut håret for å fange den unike kjærligheten mellom dere, få de beste bildene, og skape de fineste øyeblikkene.

Om dere verdsetter vårt uttrykk, vil vi gjerne ta del i feiringen av dere. Skulle dere ha spørsmål, store som små, må dere ikke nøle med å ta kontakt. Det er forresten godt mulig at dere finner svarene dere leter etter på Spørsmål & Svar siden vår!